Magelhaenpinguins


Naam in Buitenland:
Magellan Pingouin (Frans)
Magellan-Pinguin (Duits)
Magellanic Penguin (Engels)

Rijk: Animalie (dieren)
Stam: Chordata (Gewervelden)
Klasse: Aves (Vogels)
Orde: Sphenisciformes (pinguïns)
Familie: Spheniscidae (pinguïns)
Geslacht: Spheniscus
Afmeting: 75 cm
Straat lengte: n.v.t.
Gewicht: 4.9 kilogram.
Voedsel: inktvis en vis.

Weetje:
Magelhaenpinguïns maken soms 300.000 broedholen bij elkaar om zo hun ei uit te broeden. Magelhaenpinguïns broeden hun ei langs de kust van Zuid-Amerika waar ze ook leven. Tevens rollen ze hun ei vaak rond omdat de ei anders te warm wordt.

Informatie Magelhaenpinguïns:
Deze pinguïn leeft altijd in grootte kolonies en broeden ook samen hun eieren uit. Wanneer ze een broedhol uitgraven doen ze dit met hun poten in grasland of in het boos boven het zeeniveau. De Broedhol wordt zo gemaakt dat beide ouders erin kunnen overnachten. Wanneer het broedseizoen voorbij is trekken Magelhaenpinguïns naar noordelijkere wateren waar ze hun jongen groot brengen.


magellanic-penguin-magelhaenpinguns





Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Alas Rescue Team

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Dieren